• Redes Sociales

Recuerdo curso 2.014-2.015

Date: julio 16, 2015 Author: Agueda Santamaría Azorín Categories: Novedades 0

 

 

Petit, gran escalador.

Avui, heu arribat a la cima d’una etapa que començareu a recórrer en els braços de les vostres mamis i papis.

Iniciareu un mon d’aventures gatejant per casa, tocant tot allò que estava al vostre alcans, tractant d’abraçar el mon.

Cert dia creuareu per primera vegada les portes d’aquest lloc, la nostra escoleta, i en ella heu descobert a altres xiquets, que com vosaltres, estaven també preparats per a emprendre un camí que pareixia molt llarg i, si avui mirem enrere, no ha sigut tant.

Era un camí de pujada, una ascensió amb alguna marxa arrere, on, sense detindres, heu fet molt amics.

Ací heu sigut científics, ballarins, cantants, cuiners, motoristes, algun dia superherois,  algun animal o qualsevol cosa que la vostra fantasia crearà.

I en aquesta muntanya hem pujat junts, he tingut la sort d’acompanyar-vos. He tractat d’estar atenta a el que necessitàveu, de guiar el vostre camí, de allunyar-vos dels perills, de oferir-vos la meua ma i donar-vos totes les ferramentes necessàries per a créixer.

Espere de tot cor no haver-vos defraudat.

Per fi hem aplegat al pic mes alt d’aquesta etapa, i tinc que soltar la vostra mà, però se que altres mans estan esperant per a seguir caminant fins un altra cima.

Ja esteu preparats per a començar un altra etapa, mil camins s’obrin per a vosaltres, seguiu endavant i cada vegada que mireu enrere, veureu que sempre estarà la vostra escola Montessori amb les portes obertes.

Vos dic un fins sempre i vos guarde en el meu cor.

Gracies!!

Comments are closed.